sirloin (Nomen)

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culinary
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Satzbeispiele & Übersetzungen

- forequarters comprising all the bones and the scrag, neck and shoulder, and cut at the 10th rib; and hindquarters comprising all the bones and the thigh and sirloin, and cut at the third rib; or
- den Vordervierteln mit allen Knochen, Hals und Schulter, mit zehn Rippen, und den Hintervierteln mit allen Knochen, Keule, Roastbeef und Filet, mit drei Rippen, oder
- forequarters comprising all the bones and the scrag, neck and shoulder, and cut at the 10th rib; and hindquarters comprising all the bones and the thigh and sirloin, and cut at the third rib, or
- den Vordervierteln mit allen Knochen, Hals, Schulter und zehn Rippen, und den Hintervierteln mit allen Knochen, Keule, Roastbeef mit Filet und drei Rippen, oder
- forequarters comprising all the bones and the scrag, neck and shoulder, and cut at the fifth rib, with the whole of the flank and breast attached ; and hindquarters comprising all the bones and the thigh and sirloin, and cut at the eighth cut rib.
- oder den Vordervierteln mit allen Knochen, Hals und Schulter, mit 5 Rippen, mit Bauchlappen und Brust, und den Hintervierteln mit allen Knochen, Keule, Roastbeef und Filet, mit 8 Rippen, abgeschnitten